Helsingfors svenska metodistförsamling tillhör den finlandssvenska grenen av den världsomspännande United Methodist Church. Vår kyrkobyggnad kallas Kristuskyrkan och finns på Apollogatan i Tölö. Välkommen!

Hosten 2019. Syksy 2019. Autumn 2019

Pärm SWE Förs.blad 4.2019.jpg

Här nedan kan du ladda ner församlingsblad som innehåller undervisning, info om samlingar och grupper mm på svenska, på finska och på engelska. Önskar dig en välsignad höst!
You can unload the bulletin with teaching, program etc. A blessed autumn!
Voit ladata syksn seurakuntalehden, jossa opetusta, ohjelmaa ym.Siunattua syksyä!

Sommarbladet 2019! Ha en skön sommar! Kesän ohjelma 2019! Summertime 2019!

Ladda ner bifogad fil så kan du ta del av det församlingen inbjuder till. Även ett ord på vägen av pastor Tuula! Ha en skönsommar
Nyt voi ladata kesäohjelman ja vähän sanaa matkalle! Allaoleva lenkki!
Program for Summeritime and some words from pastor Tuula! See the fil you can unload!

Församlingsbladet 1.2019. Seurakuntalehti 1.2019 English bulletin 1.2019

Pärmen Förs.blad 1.2019.jpg

Nu finns det nya bladet! Du kan ladda ner!

Welcome to Cafe Lingua 13 November and 11 December!

cafe lingua  13 november Kristuskyrkan.png

Kristuskyrkan in Helsinki open its doors to exchange students, expats and locals with a multilingual evening event “Café Lingua” on the following Tuesdays :13 November and 11 December starting at 18:00.
Café Lingua is a free and open international language and cultural exchange event. You can choose which languages you want to practice and meet both Finns and foreigners! All languages are welcome !

Prenumerera på innehåll