Helsingfors svenska metodistförsamling tillhör den finlandssvenska grenen av den världsomspännande United Methodist Church. Vår kyrkobyggnad kallas Kristuskyrkan och finns på Apollogatan i Tölö. Välkommen!

Sommarbladet 2019! Ha en skön sommar! Kesän ohjelma 2019! Summertime 2019!

Ladda ner bifogad fil så kan du ta del av det församlingen inbjuder till. Även ett ord på vägen av pastor Tuula! Ha en skönsommar
Nyt voi ladata kesäohjelman ja vähän sanaa matkalle! Allaoleva lenkki!
Program for Summeritime and some words from pastor Tuula! See the fil you can unload!

Församlingsbladet 1.2019. Seurakuntalehti 1.2019 English bulletin 1.2019

Pärmen Förs.blad 1.2019.jpg

Nu finns det nya bladet! Du kan ladda ner!

Welcome to Cafe Lingua 13 November and 11 December!

cafe lingua  13 november Kristuskyrkan.png

Kristuskyrkan in Helsinki open its doors to exchange students, expats and locals with a multilingual evening event “Café Lingua” on the following Tuesdays :13 November and 11 December starting at 18:00.
Café Lingua is a free and open international language and cultural exchange event. You can choose which languages you want to practice and meet both Finns and foreigners! All languages are welcome !

Bulletin also in English!

Prenumerera på innehåll