"Symöte" "Ompeluseura"

”Syförening/ompeluseura”

Är du intresserad av handarbete?
På grund av pandemin upplever handarbetet en renessans. Alla är välkomna att delta i en handarbetsgrupp, unga och gamla, erfarna handarbetare och nybörjare. Vi lär oss av varandra nyttiga och ekologiskt hållbara handarbeten. Vi stickar sockor, vantar och mössor, vi virkar och syr. Själva handarbetandet kanske inte är det viktigaste utan en stunds trevlig samvaro.
Vi samlas varannan onsdag, följande gånger är 3.2 och 17.2, efter brödutdelningen kl. 13-15. Vi träffas i församlingssalens soffgrupp. Vi följer alla rekommendationer angående ansiktsmask och hållandet av avstånd.
Välkommen!
Rita (040 0964 877)

Kiinnostaako käsityö?
Koronan seurauksena käsityö elää uutta tulemistaan, monista liikkeistä on jopa tarvikkeet lopussa! Muttei meiltä.
Nuoret ja vanhat, kaikki rentoa yhdessäoloa arvostavat ovat tervetulleita mukaan. Kyse on vertaisryhmästä jossa aikaisempaa kädentaitoa ei edellytetä, opimme toinen toisiltamme tarpeellisia ja ekologisesti kestäviä käsitöitä, kudomme sukkia, kintaita ja myssyjä sekä virkkaamme ja ompelemme. Tärkeintä ei ole työ vaan iloinen ja yhdistävä yhdessäolo!
Kokoontumiset joka toinen keskiviikko, 3.2 alkaen, leivänjaon jälkeen, klo 13 - 15. Noudatamme kaikkia turvasuosituksia. Tapaamiset seurakuntasalin sohvaryhmässä. Tervetuloa!
Rita (040 096 4877)